Homenatge a Joan Margarit «Remolcadors entre la boira»

Recital en homenatge a un dels poetes catalans contemporanis més importants que ha mort recentment, Joan Margarit. Recital que parteix d’un llibre de poemes d’aquest poeta, publicat per l’Aixernador Edicions l’any 1995.  i que l’autor dedica a la música.
El recital comptarà amb la interpretació de peces musicals composades expressament per a l’ocasió per un conegut músic argentoní, Pep Lladó, que les interpretarà en directe, acompanyant el recitat dels poemes del llibre a càrrec per una rapsoda, poeta i arquitecte de gran vàlua.

Un llibre de poemes de Joan Margarit, amb poemes inèdits de l’autor i que, amb molt d’encert fou publicat per edicions de l’Aixernador l’any 1.995, fou «retrobat» recentment per en Joan Pannon, editor i ànima de l’Aixernador Edicions. Aquest ha estat el desencadenant i, amb motiu de la recent mort del poeta-arquitecte, la base per a promoure un recital poètic-musical.

Les poesies d’aquest llibre tenen un fil conductor que és l’amor del poeta per la música; d’aquí que el recital comptarà amb la intervenció musical d’en Pep Lladó, músic argentoní, que ha composat expressament peces musicals per cada poema, que llegirà la poeta-arquitecta i ex-alumna de Joan Margarit, Cristina Álvarez Roig.

Un recital que, de la mà dels Amics de la Poesia d’Argentona, s’estrenarà a Argentona per primera vegada en el marc noble i alhora íntim del Saló de Pedra.

Ajuda'ns amb la difusió :)