L’Ajuntament d’Argentona ha obert el termini de presentació de treballs a la 39a edició de la Mostra Literària d’Argentona.

 

Tal qual: ho hem trobat a la web de l’ajuntament d’Argentona, que ho expliquen perfecte:


Fins al 26 d’abril poden participar-hi els veïns d’Argentona i alumnes, a partir dels sis anys, que estudiïn als centres educatius del municipi

Poden participar hi tots els veïns i veïnes empadronats al municipi, a més dels alumnes que estudien als centres educatius del municipi, a partir dels 6 anys (siguin o no, visquin o no a Argentona).

Com és habitual en aquest certamen, s’establiran categories per edat de prosa i poesia, de temàtica lliure. També comptarà amb una categoria de microrelat – fins a 140 caràcters amb espais inclosos – i la categoria de relat breu, per a persones amb diversitat funcional en l’àmbit intel·lectual. El tema és lliure i les obres han de ser individuals, en català i inèdites.

Els treballs es poden presentar telemàticament, clicant en el formulari que trobareu a l’enllaç de sota, o també en format físic en paper a l’Oficina d’Atenció al Ciutadà de l’Ajuntament.


Molt bé:


Lletraferits i lletraferides d’Argentona, canya a la inspiració !!


 

Ajuda'ns amb la difusió :)